Suomeksi - in Finnisch

AINUTLAATUINEN ETEERISTEN ÖLJYJEN JA AROMATERAPIAN TIETOPANKKI SUOMEKSI

Oletko oppilaani tai itsekin aromaneuvoja, aromaterapeutti tai lääkäri? Sinua kiinnostaa aromaterapian ja eteeristen öljyjen tietopankki ja haluat oppia ja etsiä suomen kielellä?

Tervetuloa nykyaikaan

kirjojen kantaminen ja paperikasat ovat menneisyyttä! Nyt voit etsiä VERKOSTA tarvittavat tiedot, kun kaipaat eteeristen öljyjen perustietoja, vaikutuksia, varotoimenpiteitä, ainesosia jne. Tietopankista löydät myös tutkimuksia, diplomitöitä ja väitöskirjoja.

”Internetissä aromaterapiatietoa etsiessä yleiset hakukoneet antavat hakutuloksiksi useimmiten tarkistamattomia tietoja eteerisistä öljyistä. Netti on täynnä myös erilaisia tuotereseptejä, joiden toimivuudesta ja turvallisuudesta ei ole mitään takeita. HUOMAA ERO: Tässä tietopankissa kaikki tiedot on tarkistettu useita kertoja ja kaikki reseptit sekä vinkit on todella testattu ja kokeiltu – Aromainfo-laatuun voit luottaa! ”

Aromainfo-tietopankki on kuin verkkoon siirretty kirjallisuuskokoelma, jossa voit helposti etsiä tietoa tietokoneella, matkapuhelimella tai tablet-laitteella olit sitten kotona, töissä tai matkalla. Käytännölliset valintatoiminnot kertovat etsimäsi vastauksen muutamassa sekunnissa.

Aromainfo-tietopankki sisältää:

– eteeristen öljyjen profiilit, kuvat ja aineosien graafiset esitykset

– yli 400 reseptiä (Huom. joka kuukausi lisätään uusia öljyjen reseptejä ja käyttövinkkejä, kun kaikki öljyt on lisätty, reseptejä on yli 400

– yli 1000 tutkimusta

– lukuisia Wienin yliopiston tutkielmia yksittäisistä öljyistä ja aromahoidoista sekä niiden käyttömahdollisuuksista

– hakuvalikot: yli 400 erilaista käyttöaihetta (kliiniset sairauskuvaukset), yli 90 eri vaikutusta, yli 500 erilaista aineosaa, varotoimenpiteet, alkuperämaat, kasvisuvut, tuotantomenetelmät, öljyjen jako elementteihin ja paljon muuta!

Tietokantaa päivitetään, täydennetään sekä laajennetaan jatkuvasti.

Tietopankkiin pääset tutustumaan klikkaamalla ylläolevaa kuvaa ja täältä: https://aroma-database.com/shop/?lang=fi

Tässä muutamia esimerkkejä tietopankin sisällöstä:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.