Allgemein

Huoneilman tuoksutus kesällä

Kesäkuun loppu häämöttää – Italiassa suihkulähteet on jo laitettu pois päältä – 40 asteen helleaalto – Suomessakin nautitaan kuumasta ja auringosta!

Jotta kotona, töissä – sisätiloissa – ilma pysyisi viileänä nukkumista, työskentelyä ja oleskelua varten, kannattaa laittaa tuoksulyhty tai diffuuseri päälle. Suurin osa ihmisistä kuvittelee, että ne ovat tehokkaat vain talvisin – väärä käsitys! Varsinkin helteellä aidot eteeriset öljyt ovat hyvin tervetulleita sisätiloissa – oikein valittuna ja annosteltuna eteeriset öljyt saavat ilman tuntumaan viileältä ja ihanan raikkaalta. Samalla ne puhdistavat ilman ja varsinkin nyt niiden antiviraalinen vaikutus on hyvin tervetullut.

Itse laitan tuoksulyhdyn heti päälle kun pääsen kotiin. Pari tippaa Litsea Cubebaa tai sitruunaruohoa ja siihen hieman minttua saa aikaan viileän tunnelman ja häätää samalla myös hyönteiset takaisin ulos. Jos tunteet kuumenevat helteellä, suosittelen tiputtamaan lyhtyyn hieman ruusugeraniaa – sopu palaa takaisin…😉

Illalla diffuuseri makuuhuoneeseen niin saan nukuttua myös helteellä.Kannattaa muistaa, että sitrusöljyt tuntuvat ihanilta huoneilmassa myös kesäisin mutta ne saattavat houkutella hyönteiset bileisiin. Itselläni palaa tuoksulyhty myös terassilla kesäiltana, ettei tarvi öisin raapia ihoa verille hyttystenpistojen takia. Toimii mahtavasti.

Voit myös käyttää tuoksusekoitusta – Itse rakastan kesällä Itävaltalaisen feelingin tuoksusekoituksia Cool ice, Guten Morgen ja Insektenschutz. Täältä löydät ne ja monta muuta vaihtoehtoa: https://shop.feeling.fi/collections/tuoksusekoitukset/#455

Mainitsemani yksittäiset eteeriset öljyt löytyvät täältä:

https://shop.feeling.fi/…/kaikki-luonnonpuhtaat…/…

Laadukkaat, megakauniit diffuuserit löydät täältä (jokaisen kuvan kohdalta aukeaa myös suomalainen teksti. Lähetän diffuuserit luonnollisesti myös Suomeen):

https://www.aromainsel.com/produkt-kategorie/aroma-diffuser/

Raikkaita, tuoksuvia kesäiltoja, Päivi

Kuvat: josh-rakower-zBsXaPEBSeI-unsplash ja nils-1QHlGA8qLN8-unsplash

Eine Antwort schreiben

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.